Twitter permet fer callar a usuaris

Compartir

Ara podem “apagar” l’activitat d’un usuari al qual seguim, amb el que deixem de veure els seus tweets en el nostre Timeline.

Twitter ha anunciat una nova funcionalitat que s’anirà desplegant al llarg dels propers dies pels seus clients d’Android i iOS i a través del seu lloc web: el mute o emmudir un usuari.

La nova funcionalitat mute consisteix en què, un cop indicat quin usuari volem fer callar, deixarem de veure els seus tweets en el nostre Timeline i tampoc rebrem notificacions push ni missatges SMS indicatius de la seva activitat.

Els seus retweets i els esments que ens faci tampoc constaran en el nostre Timeline, tot i que sí els veurem a la pestanya de notificacions.

Podrem tornar a fer unmute sobre el mateix usuari en qualsevol moment i, amb això, tornar a rebre les notificacions corresponents que teníem configurades abans d’emmudir la seva activitat.

Emmudir un usuari no vol dir que deixem de seguir-lo. De la mateixa manera, ell no es veurà afectat (ni tan sols sabrà que l’hem emmudit), podent interactuar amb nosaltres amb tota normalitat realitzant retweets i responent a les nostres intervencions a la xarxa social de microblogging, així com podent enviar missatges directes.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: