Twitter sortirà a borsa

Compartir

La companyia darrere de la xarxa de microblogging ha anunciat públicament i -com no podia ser d’una altra manera- a través del seu compte de Twitter, l’enviament de la documentació necessària a la SEC per sortir a borsa.

D’entre les grans companyies de la Internet actual, Twitter és una de les poques que encara és privada, és a dir, que no ofereix accions que es puguin comprar i vendre en el mercat, si no que és propietat d’un reduït grup de persones. Però aquesta situació pot canviar en les properes setmanes.

La mateixa companyia s’ha encarregat de revelar (via Twitter, com no) que ha fet arribar a la SEC (Securities and Exchange Commission, l’entitat federal encarregada de la regulació i el control dels mercats als Estats Units) el formulari S-1 per a una futura IPO (initial public offering, oferta pública de venda).

El tweet amb el que Twitter ha anunciat l'enviament de documentació a la SEC

El tweet amb el que Twitter ha anunciat l’enviament de documentació a la SEC

El formulari S-1 conté la informació financera i del negoci bàsica, utilitzada per a què les persones interessades es puguin informar i decidir sobre la compra d’accions. L’enviament d’aquest formulari és confidencial, no era obligatori que Twitter fes públic que l’havia enviat a la SEC.

És possible que l’empresa de l’ocell blau hagi decidit fer-ho públic per la seva pròpia mà abans de que la notícia s’arribés a filtrar, disparant així la rumorologia i, per tant, poder controlar el que es diu d’ella a la premsa. I per a calmar els possibles inversors, doncs és un procés per al qual no s’ha concretat data i, finalment, fins i tot es podria veure no culminat.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: