Un bon moment per comprar un MacBook Air

Compartir

La introducció dels nous models pot portar a una baixada de preus de la generació immediatament anterior, que a nivell de configuració de maquinari encara és atractiva per als usuaris.

Fa uns pocs dies, Apple donava a conèixer els nous MacBook Air amb una configuració de maquinari més potent a un preu inferior.

A l’Apple Store en línia ja només es poden comprar els nous models, però en els distribuïdors independents s’hi poden trobar encara exemplars de la generació precedent, que encara munten un maquinari de primera línia per a qualsevol ús.

És possible que, entrant els nous models, molts d’aquests vegin el seu preu rebaixat a les botigues per buidar estoc, de manera que és una bona oportunitat per als qui estiguin interessats en adquirir l’ultrabook d’Apple pagant menys encara que sigui a costa de no gaudir de la ultimíssima generació.

En aquest sentit, des d’aquestes ratlles recomano que estiguin atents a les ofertes que puguin trobar en grans superfícies i botigues que no siguin les Apple Store de la mateixa companyia de la poma.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: