Un MWC realment mòbil?

Compartir

És possible viure cinc dies en una de les fires més tecnològiques del món sense treure’s de la butxaca una sola invitació en paper, i gestionant-ho tot amb els nostres smartphones o tablets? L’equip de www.imatica.org ho ha comprovat, i aquests són els resultats.

Si una cosa hauria de tenir el Mobile World Congress és que hauria de ser un esdeveniment en què amb el nostre smartphone ja en tinguéssim prou per sobreviure sense necessitar cap invitació en paper. Des del nostre rol de premsa acreditada, hem tingut una oportunitat única per a esbrinar si això és possible, ja que hem estat convidats a nombrosos actes per als quals hem necessitat inscriure’ns i, en aquest procés de registre, se’ns encoratjava a guardar i imprimir els comprovants de tals inscripcions. En alguns casos, com el del mateix registre a la fira, s’especificava que era vàlid presentar-lo des del nostre telèfon o tablet, però en altres no.

La pregunta va sorgir ràpidament: ens valdrà una impressió virtual a PDF per ensenyar-la en el nostre smartphone/tablet a l’entrada? i vam fer l’aposta; sobreviure tots els dies de la fira sense utilitzar un sol paper (encara que els portàvem en format físic guardats a la recambra, per si de cas…).

El resultat ha estat notable i, de fet, no hem necessitat presentar una sola invitació impresa físicament, encara que sí hem hagut de mostrar algunes des dels nostres tablets o smartphones. Les targes de visita en paper si que no ens les hem pogut deixar a casa, són una necessitat constant en aquests esdeveniments tot i l’existència dels codis bidi capaços de guardar la informació continguda en una tarja tradicional, a més d’oferir facilitats com la inserció de tals dades directament a l’agenda del nostre terminal.

Degut al ritme de treball, al final no vam poder assistir a moltes de les festes que teníem planificades, un tipus d’esdeveniment que era el que més exigia la presentació de les invitacions rebudes, pel què la nostra experiència va quedar un pèl descafeïnada, malgrat que la conclusió és clara: el Mobile World Congress és mòbil… però podria ser-ho encara una mica més.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: