Una pel·lícula dels Angry Birds per al 2015?

Compartir

Diversos llocs web apunten a la revista Variety, que s’hauria fet ressò d’unes declaracions d’un ex-executiu de Marvel, ara a Rovio, com a origen dels rumors. En el lloc web de la famosa revista no hi hem trobat res, malgrat que si a la base de dades online de pel·lícules IMDB.

Angry Birds

Tornen a la càrrega els rumors que, des de l’any passat, col·locarien els Angry Birds com una nova franquícia cinematogràfica, aquest cop adduïts a la revista nord-americana Variety, especialitzada en el món de l’espectacle.

Aquests mateixos rumors indiquen que Rovio confiaria l’adaptació a la gran pantalla (i és d’esperar que amb un argument més elaborat que els jocs) de la seva principal franquícia a Marvel Studios, la productora especialitzada en adaptar els còmics publicats per la llegendària editorial com Iron Man, Hulk o Thor, pel·lícules que fins ara han suposat un superèxit mundial a cada nova estrena.

Probablement, l’origen d’aquests rumors es remunti a mitjans de l’any passat i siguin deguts directament a unes declaracions de David Maisel, executiu de la divisió cinematogràfica de Marvel que va deixar per passar a formar part de la directiva de Rovio, companyia productora d’Angry Birds.

En ser preguntat sobre una possible adaptació al cine de la reeixida saga dels ocells enfadats, Maisel no va esquivar la qüestió, però va donar una resposta evasiva que es pot prendre com un “quan trobem la manera d’adaptar-los, ho farem“. Un si condicionat al temps per tenir un guió a les mans.

Per si això no fos prou, a la base de dades de referència per als entusiastes del setè art, IMDB, hi consta un projecte amb el nom Angry Birds per a l’any 2015. Amb el temps que triguen en cuinar-se aquestes pel·lícules, la del 2015 sembla una data raonable si s’ha començat ara o fins i tot ja fa uns mesos a treballar en el projecte.

Com podria ser una adaptació cinematogràfica d’aquesta saga de videojocs? es fa difícil d’imaginar, doncs l’argument del joc és extremadament simple i pla. Veurem els ocellets enfadats convertir-se en aus extraterrestres?

Una possibilitat que caldria sospesar és que, a diferència del que ha passat fins ara amb els èxits a guixeta dels superherois de la Marvel, els protagonistes dels quals han estat actors de carn i ossos adornats amb grans dosis d’efectes especials, l’adaptació d’Angry Birds podria ser un film purament d’animació.

Aquest terreny, monopolitzat per Pixar i Disney, és inèdit encara per a Marvel, però gràcies a una cartera prou sanejada, podria permetre’s el luxe de provar sort per obrir una nova línia de negoci. I l’adaptació dels personatges podria ser molt més senzilla i fidedigna al videojoc.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: