Una rebaixa en el Chromebook si entregues un ordinador amb Windows XP

Compartir

La fi del cicle de vida de Windows XP i, amb això, la preocupació per la seguretat dels ordinadors que encara l’utilitzen, és una oportunitat excel·lent per a les altres plataformes, entre elles Chrome OS.

Alternatives al Windows n’hi ha hagut sempre, el que passa és que no han triomfat en els escriptoris dels nostres ordinadors, i el públic usuari final ha preferit mantenir-se fidel a Microsoft, igual que el corporatiu, a diferència del que passa en molts servidors.

Però el passat dia 8 es va acabar el cicle de vida de Windows XP, un sistema operatiu que encara s’executa en més d’un terç dels ordinadors de tot el món segons dades de Net Applications. Això vol dir que Microsoft ha deixat de donar suport a tots els actuals usuaris de Windows XP, i de publicar pegats que solucionen forats de seguretat, el que no significa que aquests deixin de ser trobats.

Algunes empreses han optat per pagar a la companyia de Redmond per mantenir el suport a Windows XP, altres empreses estan migrant a Windows 8 i d’altres estudien alternatives. És aquí, en aquesta darrera opció, on Google aprofita i anuncia una rebaixa en els seus Chromebooks for Businnes si li portes una màquina executant Windows XP.

La rebaixa serà d’uns 100 dòlars sobre el preu del Chromebook si l’empresa dóna una màquina amb XP. Google també ofereix una alternativa més completa ja que s’associa amb Citrix i VMware, i ofereix 200 dòlars de rebaixa en Chromebooks for Business amb VMware Desktop com un servei (DaaS), o un 25% en Citrix XenApp Platinum Edition, que inclou el programari AppDNA per accelerar la migració de Windows XP.

Tot això està explicat en el seu blog.

Sigui com sigui, Google fa un pas endavant en oferir alternatives a Windows per potenciar els Chromebooks.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: