Una solució ‘enrotllada’ per als embolics dels auriculars

Compartir

Cord Cruncher és una solució molt senzilla per a evitar-nos els típics nusos i embolics amb els cables dels auriculars, i que hem pogut veure en el CES.

Segur que, com jo mateix, més d’un i de dos de vosaltres us heu hagut d’entretenir algun dia a desfer un d’aquests típics nusos que es formen en els auriculars quan els guardem en una butxaca o a la maleta de qualsevol manera. I és que, a vegades, no hi ha temps per a més, i resulta molest que, quan els traiem del seu amagatall, ens és impossible utilitzar-los sense abans recomposar-los deslligant els nusos provocats pels cables.

Cord Cruncher ens presenta una solució en aparença senzilla, però per a la qual fins ara ningú hi havia pensat i que sembla increïblement funcional: una funda de plàstic flexible que rodeja els dos fils que connecten cadascun dels dos auriculars, i que els amaga o deixa al descobert segons els vulguem desar o utilitzar-los.

Crunch Corder estirat

Crunch Corder estirat

Com podem apreciar en aquestes imatges, quan es protegeixen amb aquesta funda, els auriculars es poden enrotllar sobre ells mateixos per a formar, per exemple, una mena de polsera.

Crunch Corder doblegat com a polsera al canell

Crunch Corder doblegat com a polsera al canell

D’aquesta manera, ens és molt còmode portar-los al damunt per anar a passejar o córrer. Ni tan sols necessitarem butxaques, amb la qual cosa una funda de braç per al nostre smartphone o reproductor MP3 i aquests auriculars seran suficients per a unes hores d’esport fora de casa nostra.

Al següent enllaç pots veure una petita demohttp://www.youtube.com/watch?v=LGS7-lPNLnA

Per a més endavant, farem una anàlisi més detallada d’aquest producte.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: