Vallfogona del Ripollès celebrarà les seves terceres Jornades Tecnològiques

Compartir

Serà en el cap de setmana marcat per la festivitat de l’1 de maig, i www.imatica.org hi serà present amb una conferència sobre l’aplicació pràctica dels sistemes operatius alternatius.

Redacció – Els propers dies 1, 2 i 3 de maig, Vallfogona del Ripollès acollirà la tercera edició de les seves Jornades Tecnològiques, organitzada per Societat de Pescadors Vallfogona de Ripollès, l’Ajuntament de la població i que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Ripollès, el Departament de Governació i Administracions Publiques, la Secretaria d’acció ciutadana, Televall, Copiflash i Caixa de Catalunya.

Cartell de les Jornades de Vallfogona

 

Entre les xerrades que s’hi donaran destaquen la referent a la FSF i el projecte GNU, o la Xarxa Troncal. A més, hi hauran tallers tan diversos com un centrat en QBasic, RFID, d’antenes o de comptabilitat. Les activitats lúdiques inclouran actuacions de disc-jockeys, un vermut popular, i el campionat comarcal de llançament de discs durs entre d’altres.

La festa tecnològica de Vallfogona, amb tots aquests continguts i altres, romandrà oberta durant els tres dies d’aquest proper cap de setmana llarg.

La participació de www.imatica.org

Mitjançant el nostre director, Guillem Alsina, www.imatica.org estarà present en aquestes jornades amb una xerrada sobre els sistemes operatius alternatius amb un enfocament d’utilitat pràctica. S’hi parlarà, per exemple, de GNU/Linux i d’altres sistemes més desconeguts per al públic en general com poden ser OpenSolaris, ReactOS, BeOS o QNX, per dur a terme tasques com utilitzar programes de Windows sense haver de pagar la llicència d’aquest sistema operatiu, o reaprofitar un ordinador antic.

Els horaris, programa de les jornades i informació sobre el poble poden ser consultats al lloc web de les jornades.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)