Vallfogona del Ripollès emprèn avui una nova edició de les Jornades Tecnològiques

Compartir

Fidel a la seva cita anual a primers de maig, aquesta nit arrenquen unes noves Jornades d’aquest poble a cavall entre Olot i Ripoll.

cartell de les Jornades Tecnològiques d'aquest any

cartell de les Jornades Tecnològiques d’aquest any

Com ja és tradicional per aquestes dates, aquest cap de setmana es celebra una nova edició de les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès, que enguany comptaran amb tallers i xerrades sobre IPv6, Raspberry Pi, The GIMP, o Ansible.

El tret de sortida el donarà, avui mateix divendres dia 3, la projecció del documental “Som Legió”, on s’hi examina el moviment hacktivista Anonymous. A partir de demà dissabte dia 4, s’obren les portes d’aquesta nova edició, i es comencen a impartir els tallers i les xerrades.

L’objectiu de les Jornades, organitzades per en Ramon Oliver, ha estat i és el de difondre la cultura del programari lliure i tot el moviment social i activista que hi ha al seu darrere, així com prestigiar la pràctica del hacking, sovint denostada pels mitjans de comunicació de masses i identificada amb pràctiques il·legals.

A les Jornades hi tenen cabuda des de les xerrades més tècniques fins a les de difusió, i tothom hi és ben rebut, des de públic usuari final fins a veritables hackers experts en les més diverses tecnologies. L’objectiu és, precisament, la convivència i el coneixement d’un món tan desconegut pel gran públic com és el dels veritables hackers.

Enguany, sense presència d’imatica.org

Malgrat que habitualment aquest rotatiu és present a les Jornades Tecnològiques de Vallfogona de la mà del nostre editor i co-director Guillem Alsina, enguany i degut a compromisos professionals, això ha estat impossible. Tot i això, volem destacar el nostre compromís amb aquest i altres esdeveniments que es celebren per tota la geografia catalana, i que demostren l’interès i el vigor d’un teixit tecnològic molt actiu.

Més informació

Esdeveniment de Facebook de les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: