Vallfogona del Ripollès tornarà a ser punt de trobada dels ‘geeks’ catalans

Compartir

CatalunyaLa petita població del Ripollès tornarà a acollir, un any més, les seves tradicionals Jornades Tecnològiques en les quals, i com sempre, hi serà present www.imatica.org.

Redacció – Tornen un any més les Jornades Tecnològiques de Vallfogona del Ripollès, tot un clàssic d’aquestes dates que enguany celebra la cinquena edició que, al seu torn, consolida la data de celebració als voltants de l’1 de maig.

La trobada començarà el divendres 29 d’abril a les 17 hores amb la jornada de portes obertes del Telecentre Conect@t, i a les 23:30 es celebrarà un debat-taula rodona sobre xarxes socials. Al dia següent, el dissabte dia 30, es realitzaran les xerrades, entre les quals s’hi compten “Servidors autogestionats, Marsupi. Part social i tècnica” (a càrrec de Laura Mora), “Nodes d’última generació” (Jordi Cirera, més conegut com a ‘Knoppix’), “Enginyeria inversa sobre un dispositiu desconegut” (per Jose Galera i Didac Ferrer, del #mdm TEAM), o un taller de gàdgets electrònics entre d’altres.

Les Jornades es clouran el diumenge 1 de maig, dia festiu, en el qual es farà l’acte més lúdic i informal consistent en una passejada per l’abundant riquesa natural de la zona.

Allà ens hi trobarem

Com cada any, a www.imatica.org donem el nostre suport a aquest i altres esdeveniments. Serà, també com tots els anys anteriors, amb la presència del nostre director, Guillem Alsina, que hi farà una xerrada sobre sistemes operatius alternatius, i la presència encara no confirmada d’altres membres de la nostra redacció.

Des d’aquestes ratlles, doncs, volem convidar-vos a què assistiu a aquesta trobada en la qual regnarà el bon ambient, les ganes de fer i aprendre coses i, sobretot, la tecnologia.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)