Verizon descarta la compra de Vodafone

Compartir

L’operadora nord-americana desmenteix les informacions sorgides sobre una aliança amb AT&T per a comprar Vodafone a mitges.

Tot va començar quan el rotatiu Financial Times va afirmar que Verizon s’aliaria amb AT&T per llançar una oferta per comprar Vodafone, citant fonts fiables que van indicar que Verizon es quedaria amb el 45% del que Vodafone posseeix als Estats Units, i que AT&T es quedaria amb el que Vodafone té fora d’aquell país. Al muntant de l’operació se li atribuïen al voltant de 245 milions de dòlars.

Verizon n’ha sortit al pas per desmentir categòricament tals afirmacions, negant que “actualment tingui cap intenció de fusionar-se o fer una oferta a Vodafone, ja sigui sols o en col·laboració amb altres”.

Després de tot aquest afer, des del Wall Street Journal s’ha anunciat que les accions de Vodafone havien pujat un 6% quan va sorgir el rumor i que quan Verizon el va desmentir van caure un 3,4%, així que almenys alguna cosa hi ha sortit guanyant la britànica. Vodafone és el segon operador més gran del món per darrere de Chinamobile.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: