Vertu ens presenta el seu primer terminal basat en Android

Compartir

Si amb aquest titular la notícia no us sorprèn, quedeu-vos amb aquest preu: 8.000 €

Vertu TI

Vertu TI


7.900 € per ser exactes és el que valdrà el Vertu TI en la seva versió més “econòmica”, i serà el primer telèfon de Vertu amb Android. Si bé des de la companyia anglesa asseguren que la seva intenció no és estar a l’última pel que fa a tecnologia, sí que ho pretenen quant als materials utilitzats en els seus terminals. Comptant amb només 326.000 usuaris d’aquests telèfons des del seu naixement fa 10 anys, Vertu pretén ser una marca d’exclusivitat.

Pot ser categoritzat com un telèfon de gamma mitjana, des del punt de vista tecnològic. Posseeix un processador de doble nucli a 1.7 Ghz, pantalla de 3,7 “, càmera posterior de 8 mega píxels, càmera frontal de 2 mega píxels, 1 GB de memòria RAM i 64 GB d’emmagatzematge intern, funcionant tot això amb Android 4.0 Ice Cream Sandwich. No disposa, per exemple, de 4G.

Quant als materials utilitzats per a la seva fabricació se’ns poden posar les dents llargues, i és que el marc del telèfon és de titani, i la pantalla està feta amb vidre de safir, sent aquesta en teoria impossible de ratllar.

He deixat l’apartat d’àudio per al final, ja que d’afinar aquest aparell s’han encarregat Bang & Olufsen, sota puntuació musical de l’Orquestra Simfònica de Londres.

Sobre el disseny, personalment no m’agrada gens, em sembla un terminal tosc i pesat, encara que tot va a gustos i butxaques. El podeu veure a la foto de portada i al vídeo de presentació que teniu a sota, per si us animeu a fer-vos amb un d’aquests. Segur que sereu l’enveja dels vostres amics i coneguts.

Vertu TI

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: