Via Technologies podria entrar en el mercat dels tablets amb màquines de baix cost

Compartir

MaquinariEntre 100 i 150 dòlars costaran els tablets del fabricant taiwanès, si hem de fer cas de les declaracions d’un alt responsable d’aquesta companyia per al mercat nord-americà, de les quals es fan ressò diversos mitjans. La plataforma de programari triada serà l’Android de Google.

Redacció – Informacions sense confirmar oficialment per la interessada (Via Technologies) han circulat aquests dies entre els rotatius online dedicats a les noves tecnologies, conforme aquest fabricant taiwanès entrarà en el mercat dels tablets multimèdia amb productes que rondaran els 100 dòlars.

L’eufòria respecte a aquest segment de mercat s’ha desfermat d’ençà de la presentació de l’iPad, i es preveu una explosió en les seves vendes al llarg dels mesos vinents.

Via apostarà probablement (si s’acaben complint les expectatives) per la seva pròpia plataforma de processadors x86 i, com a sistema operatiu, emprarà Android malgrat que també podria decantar-se en alguns models per Chrome OS en quant aquest es trobi disponible. De confirmar-se, els tablets de Via contribuiran a abaratir preus en el sector i a estendre encara més aquesta tecnologia.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina