Viatja a l’antic Egipte amb Google Street View

Compartir

Google Street View, aquell original servei de Google que va néixer amb la simple intenció de mostrar visualment els carrers, s’està convertint en una eina imprescindible pels amants del turisme virtual. En els últims mesos amb Google Maps hem aconseguit fer coses tan variades com navegar pel mar, descobrir assassinats o viatjar a Mart. Però ara Google vol anar més enllà i viatjar en el temps a través de la Terra.

Google ha decidit portar-nos als llocs més espectaculars del nostre planeta, i l’última parada ha estat a Egipte, però fa milers d’anys. Gràcies a aquesta eina podrem visitar la necròpolis de Gizeh, la Gran Piràmide o l’Esfinx. Però el viatge a través de la història d’Egipte no acaba aquí, ja que també tindrem l’oportunitat de visitar llocs tan espectaculars com Abu Mena, una de les ciutats més antigues de la cristiandat, o la Ciutadella del Caire, una fortalesa defensiva del segle XV.

Sens dubte, aquest viatge virtual proposat per Google pot ser de gran ajuda també per a historiadors o simplement aficionats a la història, amants del turisme o curiosos. Aquest recorregut no ha estat el primer i per descomptat que no serà l’últim, ja que Google va anunciar a través de les xarxes que estava sent un èxit a nivell de visites i reputació.

FONT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: