Vídeo en Instagram no és ben rebut

Compartir

La disponibilitat de l’actualització per a terminals que munten Android 4.0 o superior no ha estat ben rebuda per molts usuaris que la poden instal·lar però que tenen problemes en gravar vídeo.

La darrera actualització d’Instagram afegeix vídeo breu (6 segons) al servei que fins ara venia sent exclusivament de captura de fotos, incloent-hi filtres com els que l’han fet famós per a les instantànies. L’interès per aquesta nova actualització ha estat ràpidament demostrat pels usuaris, que han provocat un augment en les descàrregues d’Instagram.

Però l’interès de molts s’ha vist defraudat per problemes tècnics deguts, ben segur, a causes alienes a la voluntat d’Instagram. Aprofitant els comentaris a Google Play i iTunes Store, nombrosos usuaris s’estan queixant de què l’aplicació se’ls tanca o penja en el moment d’anar a gravar vídeo, si bé a aquests mateixos usuaris sembla anar-los bé la reproducció dels vídeos breus penjats en el servei per altres usuaris.

El nombre més gran de queixes sembla provenir dels posseïdors d’un terminal amb Android 4.0.2, encara que és possible llegir incidències per part de posseïdors de tota mena de terminals amb les darreres versions del sistema operatiu de Google.

La incidència d’aquestes queixes no serà molt gran de moment, sempre que la filial de Facebook no trigui en arreglar els problemes tècnics de l’app.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: