Vine es renova permetent compartir vídeos a Facebook

Compartir

Els usuaris d’iOS i Android aprecien de manera diferent a Vine i Vídeo a Instagram, als què la majoria de publicacions online han volgut veure com a rivals.

Moltes publicacions han apuntat a una incipient competència entre Vine i Vídeo a Instagram com el factor que ha portat als responsables del servei de microvídeo de Twitter a afegir la possibilitat de compartir les creacions realitzades amb aquest programari a través de Facebook. Alguna cosa de veritat pot haver-hi en això, però és més que probable que l’actualització de Vine (que, a més, corregeix alguns problemes detectats) es dirigeixi a recuperar la confiança dels usuaris d’Android, a la baixa darrerament.

Diferències entre plataformes

Malgrat que el servei de microvídeos de Twitter ha aconseguit un notable èxit, els usuaris de les diferents plataformes de programari el valoren de manera diferent; mentre que els posseïdors d’iPhone li donen una puntuació molt alta, la majoria dels qui l’han provat en un terminal Android li atorguen la puntuació més baixa. Si en iOS la seva mitjana global s’acosta al 5 (4-4,5), en Android passa just de l’aprovat (2,8 sobre 5), i un 28% dels usuaris li donen una sola estrella sobre 5.

En canvi, Instagram funciona tan bé com Vine per als usuaris d’iOS a nivell de valoracions, i ha incrementat el seu nombre de descàrregues en Android d’ençà de l’anunci de la incorporació de vídeo (tot i que aquesta no ha estat ben rebuda per tots els usuaris que l’han provat), mentre que Vine va de mal en pitjor a la plataforma de Google.

Si bé ambdós no són necessàriament competència directa, les publicacions online especialitzades en tecnologia els han volgut veure d’aquesta manera, i els usuaris -àvids de conflicte- no li han fet fàstics a la comparativa i el posicionament cara a cara que els han donat a ambdues solucions.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: