Vine introdueix servei de missatgeria

Compartir

Permet enviar missatges no només a altres usuaris de Vine, sinó també a persones fora de la xarxa d’aquest servei de Twitter.

El servei de vídeo breu de Twitter, Vine, ha introduït entre les seves funcionalitats la possibilitat d’enviar-se missatges privats entre els usuaris, tant en format vídeo com en format text.

Missatges de Vine

Missatges de Vine

La missatgeria instantània està cobrant cada vegada més importància, i bona prova d’això és l’èxit de serveis com WhatsApp amb tota la seva rècula de competidors, entre els quals -i per citar-ne un- s’hi troba Line. També Facebook disposa del seu propi servei de missatgeria, com Google.

La nova funcionalitat de missatges de Vine (Vine Messages) permet enviar missatges privats al nostre interlocutor, és a dir, que només arribaran a aquest i no seran publicats a través de la xarxa social Twitter.

La forma en què s’ha buscat implementar aquesta funcionalitat és semblant a la d’un walkie-talkie, de manera que per respondre un missatge entrant només hem de prémer el botó de resposta i mantenir-lo premut, amb la qual cosa començarem a gravar un vídeo que serà enviat just en el moment en què deixem de prémer el botó de gravació.

Podem fins i tot enviar missatges de Vine en vídeo a persones que no estiguin a la xarxa d’aquest servei de vídeos breus, una acció que clarament busca augmentar la base d’usuaris d’aquest servei.

També podem enviar un missatge a múltiples usuaris.

La possibilitat de gaudir dels missatges de Vine ja es troba a l’abast dels usuaris amb l’actualització de l’app a Google Play o Apple App Store.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: