Vine sedueix als usuaris

Compartir

Segons una recent anàlisi, l’app de microvídeos de Twitter gairebé ha duplicat la seva ràtio d’ús en els dos darrers mesos.

Si fa un parell de mesos, cada segon es pujaven a la Xarxa 5 nous vídeos breus gravats amb Vine (l’app de Twitter que limita la durada dels vídeos a sis segons), ara són 9 vídeos els que es pugen cada segon, gairebé el doble. Aquest és el principal resultat que dóna un estudi dut a terme per Unruly, una consultora especialitzada en vídeo social. La mètrica emprada ha estat fàcil i lògica: el recompte dels tweets que inclouen un enllaç a un vídeo de Vine.

Unruly també xifra el nombre d’usuaris actius de Vine a nivell mundial en 13 milions. Òbviament, l’estudi serveix com a eina de difusió de les activitats i productes de la companyia, però també revela l’èxit experimentat pel servei de microvídeos de Twitter.

Recentment, Instagram ha llançat també la funcionalitat que permet la gravació de vídeos breus a través d’una actualització de la seva app que, tot i això, ha generat nombroses crítiques pel seu funcionament deficient en molts casos.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: