VMware obre un portal online amb solucions cloud i de virtualització

Compartir

VMware Solution Exchange permet als clients descobrir, avaluar i agilitzar el procés d’adquisició de solucions conjuntes directament amb els socis i desenvolupadors.

VMware, líder global en virtualització i infraestructures cloud, ha donat a conèixer VMware Solution Exchange, un portal online de solucions de virtualització i cloud on els clients, socis i desenvolupadors poden convergir per a simplificar el procés d’avaluació i selecció de solucions de negoci a través d’un sistema centralitzat i d’autoservei.

Amb VMware Solution Exchange, estem oferint a la nostra sòlida xarxa de socis un portal nou i centralitzat per a promoure les seves solucions i poder connectar directament amb els clients per ajudar-los en els seus processos de venda”, afirma Parag Patel, vicepresident per a aliances estratègiques globals de VMware. “De cara als clients, el nostre objectiu és donar-los la possibilitat de trobar ràpida i fàcilment els recursos que necessiten per a prendre les decisions de compra que accelerin el seu camí cap al núvol, mentre ajudem als nostres socis a oferir i gestionar solucions conjuntes en un lloc centralitzat”.

Una nova forma de trobar solucions per al núvol públic i privat

  • VMware té una robusta comunitat de més de 2.000 partners que han desenvolupat més de 3.500 aplicacions i 6.000 productes d’infraestructures compatibles amb els productes de VMware.
  • VMware Solution Exchange ofereix als socis i desenvolupadors que complementen i integren amb la cartera de productes una ubicació única per a comercialitzar i vendre les seves solucions a clients potencials.
  • La proliferació d’eines de social media ha evolucionat la manera en què la gent utilitza Internet per a buscar i compartir informació, que juntament amb la retroalimentació generada per l’usuari i la participació de la comunitat, juga un paper molt important.
  • VMware Solution Exchange està dirigit a proporcionar aquesta experiència familiar, mitjançant la potenciació dels clients a l’hora d’usar les eines de cerca, explorar el contingut multimèdia i participar directament amb els socis i desenvolupadors per a així trobar la solució adequada per a les seves organitzacions.

Més característiques de VMware Solution Exchange

  • Socis i desenvolupadors poden incloure les seves solucions i complementar les seves llistes amb ampli contingut multimèdia, incloent-hi la possibilitat d’inserir vídeos de YouTube, proporcionar una descripció general del producte, seleccionar les categories de tecnologia, descarregar programari de prova, fer captures de pantalla dels seus productes o descarregar documents tècnics i altres materials.
  • Cada soci i desenvolupador serà capaç de proporcionar una visió general de la seva solució, amb programari de VMware i de terceres parts, dades de certificació de VMware, incloent-hi el seu logotip VMware Ready, i la informació de contacte.
  • Els clients de totes les mides, des de petites i mitjanes empreses (PIMES) fins a les grans organitzacions, seran capaços de descobrir noves solucions i participar directament amb els socis i desenvolupadors a través de consultes, proves, etc.
  • A més, VMware Solution Exchange permet als clients l’oportunitat d’usar un sistema de qualificació de cinc estrelles i presentar una anàlisi per escrit sobre la seva experiència amb la solució. També poden votar per una determinada versió de la solució oferida pel soci.

Interfície d’usuari

  • La pàgina principal de VMware Solution Exchange presenta llistats amb els socis i desenvolupadors de VMware.
  • Les solucions dels socis i desenvolupadors es classifiquen per tecnologia i indústria, juntament amb els productes de VMware amb els que són compatibles o s’integren.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: