Vodafone anuncia roda de premsa de “darrera hora”

Compartir

La multinacional britànica podria anunciar l’adquisició d’ONO, amb el que guanyaria xarxa de fibra òptica a l’Estat Espanyol.

Al llarg d’aquest darrer cap de setmana s’ha rumorejat sobre la suposada adquisició de l’operadora espanyola ONO per part de la britànica Vodafone a partir d’una notícia publicada pel rotatiu El Confidencial aquesta setmana passada que confirmava, extraoficialment, l’operació.

El Confidencial fins i tot ha posat xifra a l’adquisició: entre els 7.200 i els 7.400 milions d’euros.

Sense confirmació oficial per part d’una o altra empresa, l’operadora britànica acaba d’enviar als mitjans una nota en què convoca una roda de premsa a la seva seu madrilenya per donar un “anunci estratègic”, expressió que sense cap mena de dubte podria referir-se a la nova xarxa de cable que, amb l’adquisició d’ONO, Vodafone aconseguiria a l’Estat.

Aquesta xarxa de cable pròpia d’ONO és el més interessant de l’operadora espanyola, ja que la seva adquisició permetria a Vodafone oferir als seus clients paquets integrats i una plataforma de televisió com la que actualment té Movistar, donant-se la circumstància que la britànica havia denunciat diverses vegades en el passat la conjunció de diversos serveis sota una sola marca i amb oferta unificada realitzada per l’operadora dominant en el mercat estatal.

Recordem que, fins al moment, cap de les dues empreses ha confirmat l’operació.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: