Vodafone llança el Nokia Lumia 720 des de 0€

Compartir

Vodafone anuncia el llançament i disponibilitat del Nokia Lumia 720, el nou smartphone de gamma mitjana de Nokia i que és el primer terminal amb Windows Phone 8 comercialitzat per Vodafone amb joyn™ incorporat de manera nativa.

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720

Nota de premsa de Vodafone Espanya

Per poder usar la marca joyn, el Nokia Lumia 720 ha passat un rigorós procés de certificació que consisteix en estrictes proves de funcionament i interoperabilitat que garanteixen la qualitat, privacitat, seguretat i ubiqüitat dels serveis.

El Nokia Lumia 720 es troba ja disponible per a professionals, en color negre i amb compromís de 24 mesos des de 49€ amb tarifes Base Pro i Base2 Pro, i des de 0€ amb Base3 Pro i plans Vodafone RED Pro. Els clients particulars el poden adquirir en les botigues Vodafone i a la Botiga Online amb compromís de 24 mesos des de 49€ amb tarifes Base i Base2, i des de 0€ amb Base3 i plans Vodafone RED.

Lleuger i prim, el Nokia Lumia 720 comporta l’experiència dels darrers i més avançats Nokia Lumia amb Windows Phone 8, inclosos els serveis exclusius de Nokia –HERE Maps, HERE Drive i Nokia Música+ amb Mix Radio-, així com l’opció d’afegir càrrega sense fils amb una carcassa especial.

A més, disposa d’una bateria de llarga durada (2000mAh) i un processador Dual-core Snapdragon S4 a 1.0 GHz que optimitza el seu rendiment.

La seva pantalla tàctil funciona fins i tot amb guants i la seva càmera, amb òptica exclusiva Carl Zeiss i gran angular de f/1.9, ofereix a l’usuari la possibilitat d’obtenir unes fotos clares i nítides de dia i de nit, mentre que la seva càmera frontal proporciona qualitat HD.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: