Vodafone segueix les passes de Movistar i subvenciona mòbils

Compartir

L’operadora britànica torna sobre les seves passes per no perdre posicions en el mercat.

Vodafone Espanya ha fet marxa enrere i tornarà a subvencionar mòbils. Això és degut a la pèrdua de clients (fins a 200.000) que ha patit l’operadora d’ençà que va deixar d’oferir subvencions per a terminals als clients que es passessin a ella amb el número d’una altra companyia, o a les noves altes.

Aquesta subvenció té data de caducitat: des de l’1 d’agost fins al 15 de setembre l’oferiran als nous clients de Vodafone que es vulguin acollir al 20% de descompte en les tarifes o si prefereixen un nou telèfon mòbil a cost zero amb 24 mesos de permanència.

Els preus de les portabilitats seran de contracte a contracte al mateix preu que té avui en dia el programa Renova amb Avantatges, mentre que les altes noves de contracte paguen 50 euros més pels terminals.

Vodafone segueix així el camí de Movistar, que s’ha vist “obligada” a tornar a les subvencions de terminals per no perdre quota de mercat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: