Voddler, l’autèntic “killer” de l’streaming, ja disponible

Compartir

Ja teníem Youzee i filmin i ara arriba Voddler, l’autèntica solució a la crisi de la pirateria. Ja és oficial i a més surt amb aplicació per a tots els sistemes mòbils.

Voddler és un servei de pel·lícules a través de la xarxa. Ofereixen pel·lícules, sèries de televisió i documentals per veure en temps real directament a qualsevol dispositiu.

La lletra petita

Voddler disposa de pel·lícules gratuïtes i de lloguer. Els números parlen per ells mateixos i de tot el càtaleg el 80% és gratuït per a qualsevol usuari de la “xarxa social de pel·lícules”. L’empresa afirma que reben més diners i més facilitats col·locant un anunci abans de l’inici que fent pagar per ella. Per nosaltres, un punt a favor.

D’on prové Voddler

Una empresa jove però amb grans ambicions, Voddler va ser fundada a Suècia al 2004, casualitat o no tots els grans projectes neixen al mateix lloc, on van posar en marxa la versió beta al 2009 i sortint a la llum oficialment al 2010. Són un equip de 30 persones a la seu central d’Estocolm, Suècia.

L’empresa i el servei ja arriba a Suècia, Noruega, Finlàndia i Dinamarca, l’arribada a Espanya s’ha fet esperar per papers i gestions però avui arriben al nostre Estat.

Punts a favor de Voddler

Quant surt de veritat al mercat, surt amb força. Presenta la pàgina web amb una gran cartellera, moltes possibilitats de compartir la pel·lícula o serie amb companys i amics i un gran ventall de pel·lícules gratuïtes.

Just després de ser oficial a Espanya, Voddler, presentarà les aplicacions per a Android, Windows Phone i iOS. Això significa que serà la primera plataforma d’streaming a Espanya amb aplicacions en tots els dispositius. Quants usuaris esperaven això d’un d’aquests gegants (Filmin -que acaba de presentar per Android la seva aplicació-, Youzee -pausat desde la seva presentació a la xarxa-)?

Acord signat amb Nokia i Windows Phone de sortir pre-carregat en tots els Nokia Lumia al mercat. De fàbrica, tots els usuaris d’un Nokia Lumia amb Windows Phone tindran l’aplicació de Voddler carregada i a punt per utilitzar-la.

 

Aplicacions per a terminals

Voddler per a Android (terminals)

Voddler remote (control remot)

Voddler per a iOS (iPhone/iPod)

Voddler per a iOS (iPad)

Molta sort a la gent de Voddler que la vam poder conèixer al Mobile World Congress amb l’exclusiva que presentaven. Molta sort a tots i ja podem gaudir del nou servei d’streaming!!

Més informació – Voddler

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: