Voddler, descarregar i després veure-ho (Offline Mode)

Compartir

Durant aquests últims dies hem estat veient com Youzee presentava la seva plataforma online de reproducció de pel·lícules i series però no tenim en compte que Voddler, el servei internacional de streaming està ultimant el seu servei al nostre país. Ara destaca poder descarregar la pel·lícula per veure-la més endavant.

Voddler el servei de streaming de pel·lícules i series al món està ultimant la seva arribada a Espanya amb molta energia. Després de la presentació de Youzee (Servei espanyol que també fa la mateixa funció), Voddler necessita accelerar la seva posada en marxa al nostre país.

Per aquest motiu al seu bloc oficial està que treu fum. Entrades dient que les peticions sobre la versió de prova estan sortint ràpidament per a què tothom es vagi familiaritzant, que tenen moltes ganes de desembarcar i que si visiteu la seva web i teniu accés observareu com cada dia tenim nous catàlegs actualitzats. Això si, des d’aqui fem la crida a què les series no siguin les que hi ha ara mateix, si no patirem i de valent per veure series actuals a Internet de manera legal.

Nosaltres us volem aportar la manera en què podeu gaudir de les seves eines de manera “offline” es a dir, sense connexió a Internet en aquell moment o prèvia descàrrega de la pel·lícula o serie.

Així és com funciona:

En aquestes pàgines, hi ha una nova opció: “Mostra pel · lícules en línia“. Seleccioneu només veure les pel · lícules disponibles per al seu ús fora de línia (Offline). Si no veieu aquesta opció, si us plau tanqueu la sessió i després torneu a iniciar sessió.

Quan trobeu una pel·lícula que vulgueu veure, la compreu i llavors, just després, podeu triar si es per veure-la al moment o descarregar per veure-la fora de línia.

Si és la primera vegada que useu aquest servei de fora de línia, la pàgina us farà descarregar un programa per tal de gestionar tot això, és fàcil i segur.

La pel·lícula quedarà allotjada al nostre disc dur durant dues setmanes i quan comencem a veure la pel·lícula o serie tenim 48 hores des de l’activació per acabar de reproduir-la.

Tot això obre un món a les seguretats informàtiques del sistema de Voddler; es podrà copiar la pel·lícula descarregada al nostre ordinador?

Informació: Voddler

 

Etiquetes: