Vols provar la versió definitiva del Windows 7 abans de comprar-lo? Ara ja pots!

Compartir

WindowsPocs dies abans del llançament de la versió definitiva del nou sistema operatiu de Microsoft, ja és possible provar-lo amb una versió d’avaluació vàlida per 90 dies.

Redacció – Aquest vinent dijous 22 d’octubre es presentarà a tot el món el nou Windows 7, la versió del conegut sistema operatiu de Microsoft que més expectació ha despertat fins a la data. Però aquells impacients que vulguin provar-lo abans podran fer-ho gràcies a una versió d’avaluació vàlida per 90 dies que subministra la companyia de Redmond com a descàrrega gratuïta des de la xarxa TechNet.

Amb només un compte Passport (adreça de Hotmail o nom d’usuari de Messenger i la seva corresponent contrasenya) podrem accedir a la descàrrega dels 2,17 Gigabytes que composen la imatge ISO de DVD que conté la versió final RTM (Release to Manufacturing) de Windows 7 Enterprise (única versió disponible per a aquest trial). La descàrrega es troba disponible en anglès, castellà, francès, alemany i japonès per a 32 i 64 bits.

Aquest producte ha de ser activat durant els deu primers dies posteriors a la seva instal·lació, ja que en cas contrari l’ordinador s’apagarà automàticament al cap d’una hora d’haver començat a treballar amb ell. Per realitzar l’activació no es necessita cap número de sèrie especial, ja que aquesta versió del sistema en porta un de preconfigurat.

Al cap de 90 dies després de la seva instal·lació, l’ordinador es comportarà com si el sistema no hagués estat activat, reiniciant-se a cada hora de funcionament.

La present iniciativa està pensada per oferir als professionals informàtics i administradors de sistemes una oportunitat per avaluar el nou Windows 7 i assegurar-se la compatibilitat del maquinari i les aplicacions amb ell. No està, en principi, destinat als usuaris finals.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)