Vols treballar amb nosaltres?

Compartir

Amb l’objectiu de reforçar l’equip d’ycom i altres projectes paral·lels relacionats amb el marketing digital, a ycom estem buscant consultors per ajudar-nos a dur a terme campanyes i projectes digitals. Els perfils són variats, però han de tenir en comú les ganes de treballar, actitud positiva, ser de Barcelona o rodalies, tenir entre 20 i 30 anys, ser nadiu digital i tenir facilitat per les xarxes socials i les noves tecnologies.

Els perfils són els següents:

  • Consultor en marketing digital: experiència i formació en l’entorn digital, com social ads, xarxes socials o SEM, amb l’objectiu de definir un pla d’acció i coordinar l’estratègia.
  • Comercial telefònic: indispensable tenir actitud positiva, parlar bé català i castellà, vocació per vendre i bona oratòria.
  • Community Manager: amb o sense experiència, habilitat en les xarxes socials per gestionar perfils a Instagram, Twitter, Facebook i YouTube.
  • Periodista: facilitat per la redacció de continguts, experiència en relacions públiques i contacte amb mitjans de comunicació, com notes de premsa i clippings.

Les incorporacions són immediates, amb possibilitat de ser mitja jornada o jornada completa, i amb l’opció de convalidar pràctiques. Si ets una persona activa i amb ganes de treballar en un projecte consolidat, dinàmic i amb un gran potencial, t’hi esperem! Envia un mail amb el CV a info@ycom.cat.

Comparteix!

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)