WhatsApp llança la seva pròpia tarja SIM

Compartir

El servei de missatgeria instantània llança una SIM només per a l’aplicació.

WhatsApp acaba de llançar una campanya de màrqueting a Alemanya juntament amb l’operadora E-plus. Aquesta campanya es composa d’una tarja SIM prepagament amb 10 euros de regal per a l’ús exclusiu i il·limitat de WhatsApp (dades de navegació i altres usos a part).

Amb aquesta tarja, els usuaris també obtenen 600 crèdits que poden bescanviar per megabytes de dades, minuts de veu o SMS, a un crèdit la unitat. Això sí, si només empren el WhatsApp, els crèdits segueixen intactes.

Pel que se sap, l’oferta està disponible només a Alemanya, i no sabem si WhatsApp té plans per estendre-la a altres països de la Unió Europea o la resta del món.

L’altre dubte és si amb aquesta SIM els usuaris estan exempts de pagar els 99 cèntims de l’app i, sobretot, si és un primer indici de la conversió a una OMV de la mà de WhatsApp i Facebook.

Sigui com sigui, és una bona campanya de màrqueting i pot fer mal a la resta de les operadores donada la popularitat del servei de missatgeria instantània.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: