Wii U en caiguda, Nintendo registra un nou dispositiu

Compartir

Les males vendes de la Wii U i el registre d’un nou dispositiu fan saltar els rumors.

D’ençà que Nintendo va llançar la Wii U, aquesta videoconsola no ha acabat de satisfer els usuaris. Nintendo va anunciar fa uns dies que el passat mes de març només es van vendre 700.000 unitats de la Wii U, una xifra molt inferior a la prevista.

D’aquesta manera, Nintendo va rebaixar dels 9 milions d’unitats a 2,8 milions la previsió de vendes, i és aquí on salten els rumors: amb l’escassa acceptació de la Wii U, Nintendo va registrar un dispositiu segons l’agència de certificació coreana (Korean AAA, Radio Research Agency) .

Segons indiquen, el dispositiu en qüestió ha estat denominat com a “lector de vídeo compacte“.

Els rumors apunten a una nova versió de la Wii U, altres rumors indiquen un nou dispositiu WiFit i els més previnguts esperen a l’E3 del 10 al 12 de juny per dir alguna cosa.

Com era d’esperar, Nintendo no ha donat cap informació sobre el tema.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: