Wiko llançarà el seu primer smartphone octacore ‘real’

Compartir

A més d’un processador de vuit nuclis que poden ser emprats tots ells simultàniament, el nou terminal (del qual se’n desconeix el nom) disposarà d’una càmera davantera de 8 Mpx. i posterior de 16.

El futur Wiko octacore incorporarà una càmera posterior de 16 Mpx, i una davantera de 8

El futur Wiko octacore incorporarà una càmera posterior de 16 Mpx, i una davantera de 8

La marca europea Wiko ha anunciat la propera presentació d’un potent smartphone amb processador de vuit nuclis (octacore) ‘reals’. Aquest darrer afegit no vol dir que altres dispositius d’altres fabricants siguin de vuit nuclis ficticis, es refereix al primer processador ARM octacore per a smartphones del mercat, l’Exynos 5 presentat per Samsung al Consumer Electronics Show del 2013, i els vuit nuclis del qual es divideixen en dos grups de quatre que no poden funcionar simultàniament, sinó que es combinen uns o altres segons la càrrega de treball que hagi de suportar el dispositiu.

El nou terminal de Wiko, el nom del qual no ha estat revelat, muntarà una pantalla de cinc polzades en un elegant disseny ultrafí amb 16 GB. d’emmagatzematge intern, però el seu punt fort (a més del processador octacore a 2 GHz) són les seves dues càmeres de fotos/vídeos: la del darrere, de 16 Mpx. i, sobretot, la davantera de 8 Mpx, un sensor que molts smartphones munten a la càmera principal posterior.

Això proporciona als usuaris una qualitat superior en videotrucades emprant aplicacions com Hangouts o Skype.

No ha estat revelat el fabricant del microprocessador, malgrat que la marca MediaTek és una de les candidates, ja que disposa d’una CPU octacore de la qual se’n poden emprar simultàniament tots els seus nuclis, a diferència de l’Exynos 5 de Samsung.

La presentació d’aquest nou terminal es durà a terme “en les properes setmanes“, segons indica la companyia, sense concretar-ne la data exacta.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: