Windows 8 “Consumer Preview” durant el Mobile World Congress

Compartir

Microsoft ha deixat de tenir presencia al CES però durant el Mobile World Congress sembla que anirà molt i molt fort presentant la beta Consumer Preview del seu renovat Windows.

Els rumors que havíem  sentit per la xarxa s’han fet oficials. Microsoft que fa poc va anunciar que no assistirà més al CES de Las Vegas i no presentaria res durant aquelles dates ja que no ho tenia al seu calendari, si ho farà durant el Mobile World Congress.

Windows 8 Consumer Preview, la versió beta 2 del seu renovat i vitaminat sistema operatiu, serà presentada el dia 29 de febrer dintre del marc del Mobile World Congress, pensem que no és el lloc però com el seu sistema estarà en concordància directa amb els tablets i terminals, millor que a Barcelona, on seria?

L’important de l’esdeveniment és que serà gairebé una versió final del sistema operatiu i comptarà amb tot el que sortirà el dia que Microsoft anuncii la seva posada en marxa oficialment a tot el món.

Esperarem com sempre durant el Mobile World Congress de donar més informació detallada del nou sistema i com conviurà amb els seus germans, Windows Phone 8 i el sistema per tablets.

font: ZDnet

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: