Windows 8 Embedded Standard Preview ja per descarregar

Compartir

Microsoft va presentar Windows 8 Consumer Preview al Mobile World Congress de Barcelona i com sabem, l’empresa no perd el temps i acaba de presentar una de les seves edicions, Windows 8 Embedded Standard Preview.

Vam estar en exclusiva a la presentació de Windows 8 Consumer Preview al Mobile World Congress de Barcelona amb en Guillem Alsina, director de www.imatica.org. Però van anunciar diverses versions de Windows 8 que sortirien al mercat acompanyant la versió que vam poder veure i testejar durant l’esdeveniment de Barcelona la setmana passada.

Encara no sabem quantes versions diferents sortiran del sistema renovat de Microsoft però avui coneixem una versió més, Windows 8 Embedded Standard, un Windows adaptat i específic per a sistemes intel·ligents i màquines com quioscos, guixetes, caixers i tots aquest ecosistemes que són específics per una funció en especial.

Vindrà amb la interfície Metro que, segons Microsoft, és la clau de la funcionalitat en tot. ja podem provar la versió beta d’aquesta versió de Windows 8 i ficar a prova els nostres ordinadors. Si el proves digues-nos què et sembla la versió específica per a equips amb una funció, serveis.

Si vols provar la versió simplement has d’accedir a la pàgina web oficial de Microsoft, Windows 8 Embedded Standard Preview.

Microsoft – Windows 8 Embedded Standard Preview

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: