Windows 8 ja és a punt

Compartir

El nou sistema operatiu de Microsoft ja té calendari des d’ara fins a la seva disponibilitat al gran públic. La versió per a plataforma ARM encara no.

Un moment de la presentació de la Consumer Preview de Windows 8 al Mobile World Congress

Un moment de la presentació de la Consumer Preview de Windows 8 al Mobile World Congress

Microsoft ha marcat el full de ruta que seguirà Windows 8 fins que realitzi el seu desembarcament entre el públic final el proper 26 d’octubre.

El nou sistema ja es troba en mans dels principals fabricants i integradors, que tindran fins al dia del llançament final per a ultimar els nous equips que llançaran paral·lelament amb Windows 8, i a distribuir aquests equips per tal que estiguin a les botigues de manera simultània al successor del Windows 7.

El proper 15 d’agost, els qui rebran el codi del nou sistema seran els desenvolupadors i professionals subscrits als serveis MSDN i TechNet. Al dia següent, el 16, seran les empreses que posseeixin contractes per volum de llicència amb assegurança de programari i la xarxa de partners de la companyia de Redmond.

Seran més de dos mesos en els quals podran testejar el sistema, aprendre d’ell, i adaptar els seus productes al nou entorn.

Després d’aquests, l’1 de setembre, vindran els clients de llicència per volum sense assegurança de programari, i ja directament fins el 26 d’octubre, data en què la disponibilitat serà general.

Windows RT, sense data prevista

La disponibilitat anunciada és vàlida només per a la versió x86 de Windows. L’esperada versió per a arquitectures ARM utilitzable en tablets lleugers i coneguda amb el nom de Windows RT, haurà d’esperar per a més endavant, encara sense concretar una data.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: