Windows 8 presentarà la “beta” a finals de febrer

Compartir

La presentació oficial de la segona beta de Windows 8 ja té data oficial. Arribarà a finals de febrer i no s’anomenarà Beta. Serà Consumer Preview.

La pròxima versió per a qualsevol usuari de Windows 8 serà oficial a finals de febrer. I rebrà el nom de Windows 8 Consumer Preview i no “Beta” com altres versions de diferents sistemes operatius.

Micrososft així posa un punt gran i una pregunta a tothom, si hi ha la versió “Consumer” hi haurà la versió per empresa? Ja que amb el nom deixa molt a pensar la imaginació dels informàtics.

Tothom està esperant la versió “Beta” 2 del remodelat Windows 8, en una primera impressió i va haver molts usuaris satisfets i bastant intrigats per saber més del sistema operatiu, però també hi va haver un sector molt crític en el canvi radical del sistema operatiu de la casa Microsoft.

Només queda esperar un mes i poc i just abans de l’inici del Mobile World Congress 2012 a Barcelona tindrem un tast més del sistema operatiu que s’espera arribar al mercat de l’usuari a finals d’any.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: