Windows 8 sobrepassa els 40 milions de llicències venudes

Compartir

Microsoft subratlla que les actualitzacions al nou sistema superen en nombre a les que va vendre en el seu moment Windows 7.

La companyia de Redmond ha comunicat a través del blog oficial del seu sistema operatiu Windows que la darrera versió d’aquest ha superat els 40 milions de llicències venudes en un mes després de la seva posada a la venda.

La resposta dels consumidors ha estat a l’alçada de l’expectació generada al voltant del Windows 8, un sistema que ha significat el principal canvi des del Windows 95 i la migració dels 16 als 32 bits, encara que a nivell tècnic potser històricament el canvi més gran s’hagi produït entre Windows 98/ME i XP, o entre aquest darrer i Vista/7.

Especial èmfasi ha posat la multinacional nord-americana en el fet que el nombre d’actualitzacions venudes és superior a l’obtingut per Windows 7 en la seva estrena. A més d’aquesta manera, a Windows 8 s’hi pot arribar a través de la compra d’un ordinador nou. A això últim hi ha ajudat la proximitat de les festes nadalenques, tradicional època d’augment de les vendes en el sector de l’electrònica de consum.

Microsoft no indica en cap moment el nivell de penetració de Windows 8 entre els usuaris corporatius, la seva implantació a les empreses. Aquestes són, tradicionalment, molt més difícils d’actualitzar, ja que migren a llarg termini. En molts casos a tot el món, encara hi ha gran quantitat d’empreses i administracions que continuen treballant amb Windows XP.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: