Windows Phone 8.1 arribarà el 24 de juny

Compartir

La nova versió arriba amb l’assistent personal Cortana i unes quantes novetats més.

La nova versió del sistema operatiu de Microsoft per a smartphones que fou presentada en societat fa poc més d’un mes, començarà a ser desplegada en els nostres telèfons a partir del dia 24 de juny, segons s’indica en el servei de suport de Microsoft, concretament en l’apartat que permet consultar el cicle de vida dels productes.

La principal novetat de Windows Phone 8.1 és l’assistent de veu Cortana, el qual busca no només ser la rèplica de Microsoft a Siri i Google Now, sinó anar un pas més enllà cap a un veritable “majordom” amb elements com la llibreta (notebook) i la imbricació amb Bing.

A més, també aporta altres novetats com els fons de pantalla principal del sistema i la pantalla de bloqueig personalitzables mitjançant imatges, el People Hub per gestionar de manera centralitzada les comunicacions (missatgeria, xarxes socials), o l’Action Center que reuneix les notificacions de les apps.

El cicle de vida de Windows Phone 8.1 acabarà l’11 de juliol del 2017, segons s’indica en el mateix document de Microsoft.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: