Windows 8, adèu a tot el que sabiem

Compartir

Microsoft s’arrisca i molt al renovar la seva millor cara, Windows sufrirà una transformació que pot ser bona o molt dolenta de cara el mercat que està enfocat el sistema de la companyia.

Quan Microsoft va apostar per la renovació de Windows 7 va pensar en unificar tots els seus sistemes, molt bé fins aqui perfecte, la unificació de Windows Phone, Xbox,Windows 7, Windows per a tablets i tot el que puguem imaginar i saber del gran gegant s’ha fet tot un, però era el camí a seguir? Ès el futur de la casa, marcarà un abans i un després quan surti al mercat Windows 8 per a tots els dispositius però jo personalment apostaria que molts dels usuaris que després de molt han fet al pas a Windows 7 no passaran a Windows 8, almenys en el sistema diàri.

Diferències d’aspecte a Windows XP, Windows 7 i Windows 8

Quan vas a buscar un ordinador t’agrada que sigui més o menys com els que has tingut, un sistema fàcil i ràpid amb compatibilitat per tot. Windows sempre ho és, però la diferència és que al unificar ha transformat el nostre entorn de treball en una aplicació més dintre del nou sistema. Windows ara és una finestra secundaria, la part interessant és la interficie que molts usuaris no volen n’hi veure.

Windows XP, Windows 7 i Windows 8 en ordre

Com una persona que va falta al respecte a Apple al fer la presentació del iPhone pot ara presumir que estan en plena batalla amb Android i iOS? Ho trobo molt absurt, Windows Phone està molt per darrere dels sistemes cap davanters i encara que presenti terminals el mercat està més que servit.

Microsoft ha reflexionat, pero era el camí correcte? Hi ha tantes preguntes que podriem no acabar mai, però com sempre el temps ho dirà.

I com pot ser que un sistema que en teoria està més que revisat i revisat en una de les primeres coses que ens sorprén és en l’error blau de Windows XP millorat..

 

 

Windows 8 en opinió personal el que fa és anul-lar per complet totes les versions anteriors, innovant moltissim i volen aportar una vida i aire nou al seu sistema pero que farà que molts usuaris quedin enamorats encara més del seu Windows XP o Windows 7. Al unificar significa que tots els sistemes de la casa siguin similars i partint de la mateixa base. Un sistema tàctil mai funcionarà igual en un ordinador. Els equips de treball són àreas que s’aprofita tot, en un tablet perds molt al ser d’utilitat amb els dits. Són coses diferents pero que es complementen.

Ells han igualat un tablet a un ordinador o telèfon mòvil, és necessari? No són el mateix. 

 

Què opines tu de Windows 8? Cambiaràs? Et quedaràs amb el que tenies? O simplement ets diferent i ets Mac o Linux? 
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: