WinZip arriba als dispositius amb iOS

Compartir

L’eina més utilitzada als escriptoris, WinZip, arriba ara al sistema operatiu de la poma mossegada. L’eina serà més que utilitzada per a qualsevol usuari. Des d’un correu a un arxiu emmagatzemat al nostre dispositiu.

WinZip és un compressor d’arxius comercial que funciona amb Microsoft Windows, OS X, desenvolupat per WinZipComputing. Podem treballar amb diferents formats d’arxiu addicional. És un producte comercial amb versió d’avaluació gratuïta.

Els desenvolupadors de la versió d’escriptori han decidit adaptar l’eina per la plataforma mòbil, de moment per iOS i després segur que sortirà per Android, encara que ja tingui eines semblants o millors, adaptada per a iPhone i per a iPad.

L’interfície és un pèl senzilla i al ritme de l’aplicació, els desenvolupadors indiquen que és perquè l’anomenen una aplicació de pas, ja que la farem servir quan la necessitem, no sempre. A part de modificar part del sistema podem notar a simple vista que ens ha adaptat la finestra “obrir amb…”

Ara ja no tenim excusa per obrir els ZIP que ens arriben al correu, inclòs els encriptats. També podrem copiar els fitxes i adjuntar-los allí on vulguem. Que l’interfície sigui un pèl senzilla no significa que estigui feta a la perfecció

Enllaç a l’App Store, WinZip

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: