Estrenem domini: www.imatica.cat

Compartir

Fins ara, el nostre lloc web en català era accessible a través de l’adreça http://cat.imatica.org però, ara, a més, també ho serà pel domini genèric www.imatica.cat.

www.imatica.cat

Ens ha costat un temps perquè no estava a les nostres mans, però finalment aquesta setmana hem estrenat domini punt cat, el que ens pertoca: www.imatica.cat.

Aquest apuntarà directament al nostre lloc web en català per a tots els territoris de parla catalana: el Principat, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord, Ses Illes i el País Valencià. Fins ara, si es passava pel domini genèric principal, www.imatica.org, els lectors catalanoparlants disposaven (i disposen) d’un enllaç que els du a l’edició en la seva llengua, a la qual també s’hi pot accedir directament des del subdomini cat.imatica.org .

Compromesos amb la cultura i la llengua

Tot i que www.imatica.org té edicions en altres llengües com el castellà, i al llarg de la seva història n’ha tingut en portuguès i francès, el rotatiu té la seva seu a Catalunya (encara que aquesta sigui virtual i repartida entre diverses ciutats) i els seus orígens són en català i amb un fort compromís envers la cultura i la llengua dels territoris de parla catalana sense entrar en qüestions sobre l’organització política que aquests han de tenir i les relacions entre ells, mostrant el màxim respecte per totes les sensibilitats i opinions.

En aquest sentit, volem refermar i renovar el nostre compromís des d’aquestes ratlles, i demostrar-lo cada dia a vosaltres, als nostres lectors, duent-vos la més rabiosa actualitat del món tecnològic en la nostra llengua. I aviat ja seran tretze anys fent-ho…

Mercès per la vostra confiança.

L’equip de redacció de www.imatica.org

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: