www.imatica.org classificada per a la fase final dels Premis Blocs Catalunya

Compartir

www.imatica.orgLa nostra publicació s’ha classificat en quart lloc, darrere del bloc de l’Espai Internet de TV3, el guanyador de l’any passat i un bloc dedicat a les TIC aplicades a les organitzacions no governamentals.

Redacció – Aquest passat dijous dia 9 de setembre va finalitzar la fase de votacions populars als Premis Blocs Catalunya, en la qual els internautes podien votar els seus blocs preferits en les 10 categories proposades. Ara ja només queda la votació del jurat que escollirà els guanyadors en les diferents categories.

El nostre rotatiu, que s’ha presentat com cada any en la categoria de noves tecnologies, ha arribat per primer cop a la fase final, quedant en quarta posició. Al nostre davant hi ha, en primer lloc, el bloc de l’Espai Internet, el micro-espai de TV3 dedicat a descobrir llocs web originals i diferents.

En segon lloc s’ha classificat “Les Tic i la discapacitat”, bloc guanyador de l’any passat, i en tercer lloc el web TecnolONGia, dedicat al món de les organitzacions no governamentals i les noves tecnologies en relació a aquestes.

Preguntat sobre el seu pronòstic, Guillem Alsina, director de www.imatica.org ha afirmat que la seva aposta és “sens dubte l’Espai Internet. Fan una bona tasca de difusió de les noves tecnologies a tota la ciutadania”. Sobre els resultats de la primera fase, ha comentat que “a banda d’estar molt satisfet per haver-nos classificat amb tant bon resultat, m’agrada veure-hi blocs veterans i tan bons com el ‘Bloc d’Apple en Català’, ‘Bits catalans’, o ‘Geeks.cat’, i trobo a faltar publicacions que haurien merescut ser-hi, com el ‘Bloc de noves tecnologies d’en Rafa Martín’, que ja havia estat finalista en una edició anterior i la qualitat i mèrits del qual per estar també present en aquesta final queden fora de qualsevol dubte”.

Sobre les esperances que té per veure una victòria del nostre rotatiu, Alsina afirmava que “hem arribat a la final. Això ja és un gran pas per al nostre reconeixement. No se si mereixem guanyar per davant dels altres, però sí que m’agradaria que el guanyador fos un bloc veterà, que ja portés temps a la xarxa i que tractés el tema TIC des d’un punt de vista tècnic, a banda de fer-ne difusió generalista. Si, ho se, és el que fem des de www.imatica.org, però tampoc som els únics de la llista de finalistes que tenim aquesta filosofia”.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)