www.imatica.org de vacances nadalenques

Compartir

www.imatica.orgArriba el nostre tradicional període de descans nadalenc, després del qual tornarem amb una sorpresa molt especial.

Redacció – A partir d’avui mateix i fins a l’inici del Consumer Electronics Show (CES) de Las Vegas, la nostra redacció entra en període vacacional, durant el qual el nostre lloc web no serà actualitzat. I perquè precisament fins a l’inici del CES? Doncs perquè enguany hi tindrem un enviat especial allà, un corresponsal que ens informarà detalladament de totes les principals novetats que es donin a la fira nord-americana, una de les principals del món tecnològic juntament amb el Computex de Taiwan i el CeBIT de Hannover.

Però no avancem esdeveniments; de moment, el que toca ara és gaudir d’aquestes festes, encara que sigui enmig d’un ambient de crisi generalitzada. Hem de pensar que el significat d’aquestes festes no és el consum, si no la proximitat, la família i l’amor als altres, independentment dels sentiments religiosos de cadascú i amb respecte als dels altres siguin els que siguin.

Des d’aquesta publicació volem desitjar-los el millor, tant per a les dates nadalenques com per al nou any. Esperem i desitgem que el 2011 sigui un any molt tecnològic per a tothom (no podria ser d’altra manera des d’aquestes ratlles) i que aquesta tecnologia serveixi per a pal·liar en la mesura que sigui possible les diferències socials i contribuir a acabar amb la crisi a nivell mundial.

Els deixem fins al 2011 amb els nostres millors desitjos. Bones festes i pròsper 2011.

L’equip de redacció de www.imatica.org

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina