www.imatica.org esdevé patrocinadora de ProCatTic 2012

Compartir

El nostre mitjà col·labora en les tasques de difusió de l’encontre de desvirtualització dels professionals catalans de les TIC, i el 6 de juny hi serem presents.

www.imatica.org, patrocinadors de ProCatTic 2012

www.imatica.org, patrocinadors de ProCatTic 2012

www.imatica.org s’ha convertit en un dels espònsors de la trobada presencial dels professionals catalans de les noves tecnologies que organitza per al proper 6 de juny el grup ProCatTic, nascut a l’empara de la xarxa social LinkedIn ara fa dos anys.

Després de tot aquest temps connectant-se i treballant de manera virtual, és lògic que hom tingui ganes de tenir contacte humà en viu i en directe amb aquells amb qui ha estat interactuant a través de la pantalla, i aquest és l’objectiu d’aquesta trobada.

Aquest grup de treball rep també el suport de l’Associació de Tècnics Informàtics (ATI) i de la Generalitat de Catalunya, a més d’altres suports públics i privats.

L’esdeveniment ha triat l’eslògan “Arriba la Primavera TIC”, segons el fundador del grup, Sergi López, “per donar una continuïtat simbòlica a les primaveres àrabs de l’any passat, que van suposar un corrent nou per canviar els sistemes allà establerts”. El paral·lelisme es vol portar a l’àmbit TIC i als països catalans, un sector que, en paraules de Dídac López, President de l’ATI, “està present transversalment en la majoria de les activitats d’àmbit tant professional com privat”. Els organitzadors de l’esdeveniment coincideixen en què la trobada presencial ha d’ajudar a demostrar que al país existeix capacitat, coneixement, professionals i actitud perquè les TIC siguin considerades un motor de desenvolupament, i que les professions relacionades amb les TIC tenen present i futur.

L’acte comptarà amb la presència de Carles Flamerich, Director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, qui farà la clausura; així mateix, es comptarà amb la coach Rosaura Alaustrey, qui parlarà de “empleabilitat 2.0”. Durant la trobada, la companyia Jobandtalent, presentarà els resultats d’un estudi sobre les perspectives laborals del sector TIC català durant 2012.

Al marge del programa de conferències, que s’està acabant de tancar, un punt destacat de la jornada arribarà amb l’activitat de networking, coordinada per l’empresa catalana Gettingcontacts!, que fa possible que les trobades professionals siguin efectives gràcies a la creació d’una agenda prèvia.

www.imatica.org estarà present en aquesta trobada del dia 6, tuitejant en directe i fent acte de presència a través dels nostres redactors. Tots aquells qui vulgueu tenir un contacte directe amb nosaltres, teniu en aquest esdeveniment una oportunitat inigualable!

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: