www.imatica.org, finalista als Premis E-TECH 2010

Compartir

www.imatica.orgLa presència del nostre mitjà en diversos mercats exteriors ha portat al jurat a considerar-nos entre les millors iniciatives gironines en l’àrea d’internacionalització, un guardó que té sabor a dolça victòria per a la nostra redacció.

Redacció – En un mateix any, www.imatica.org haurà estat finalista en dos guardons diferents: per una banda, els Premis Blocs Catalunya, on vam aconseguir un meritori quart lloc en les votacions populars, i ahir a la nit una plaça de finalista en la categoria d’internacionalització en els Premis E-TECH 2010, lliurats en el marc del Fòrum E-TECH, organitzat per AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona).

El jurat va tenir en consideració l’esforç dut a terme per la nostra publicació en penetrar en el mercat sud-americà amb la versió en castellà per a Espanya i Llatinoamèrica, així com les publicacions en anglès del nostre director, Guillem Alsina, a qui s’adreçava el guardó. “Ha estat una veritable sorpresa i, precisament per aquest caràcter inesperat, encara té més bon gust”, declarava després de l’acte de lliurament.

Des d’aquestes ratlles volem agrair a AENTEG i al jurat dels Premis la seva deferència, al mateix temps que felicitar a tots els guanyadors.

L’equip de redacció de www.imatica.org

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)