www.imatica.org i Alexi’s TechBlog anuncien la seva futura fusió

Compartir

Ambdues publicacions dedicades a les noves tecnologies han encetat un procés d’acostament que culminarà en la creació d’un nou rotatiu en línia en el qual s’hi aplegaran els continguts que ara es poden llegir independentment en cadascun d’ells.

www.imatica.org i Alexi's TechBlog es fusionen

Aquesta futura unió ja s’ha començat a materialitzar amb la publicació d’alguns anàlisis d’Alexi’s TechBlog (escrits al lloc original en castellà) a la versió en català de www.imatica.org, que els nostres lectors catalanoparlants ja han començat a gaudir i ho continuaran fent al llarg de les properes setmanes.

El procés de fusió culminarà en algun moment de finals d’estiu amb una publicació que, com l’actual imatica.org, comptarà amb dues versions idiomàtiques. La catalana conservarà el nom de www.imatica.org Països Catalans, incorporant a la seva capçalera la d’Alexi’s TechBlog, mentre que a la versió castellana hi predominarà la capçalera d’Alexi’s TechBlog esdevenint la d’imatica.org secundària.

Aquest repartiment de rols ha estat acordat en base al pes en el mercat de cadascuna d’aquestes dues llengües que actualment posseïm ambdues publicacions.

Alexi’s TechBlog està més especialitzada en anàlisis de productes i actualitat sobre el món de les tecnologies mòbils, mentre que www.imatica.org aporta una diversitat de temes d’actualitat sobre tots els aspectes de les noves tecnologies, com ara sistemes operatius, cibersocietat o tendències.

La unió dels nostres llocs web es va començar a gestar fa unes setmanes, tot aprofitant la sinergia de compartir uns objectius comuns de servei al lector i de qualitat.

Les redaccions de www.imatica.org i Alexi’s TechBlog agraïm la confiança que ens heu anat dipositant al llarg d’aquests anys i esperem que la nova publicació fruït de la fusió continuï gaudint de la vostra confiança.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: