www.imatica.org “media partner” de BDigital Global Congress

Compartir

El nostre rotatiu cobrirà en directe els diversos actes que es facin a Barcelona durant els tres dies que dura el congrés.

Mercès a l’acord al que hem arribat amb BDigital, entitat organitzadora del congrés barceloní, www.imatica.org serà un dels ‘partners’ en matèria de comunicació i difusió d’aquest esdeveniment d’abast mundial.

En el passat, el nostre rotatiu ja s’ha implicat activament en la difusió del congrés i amb una cobertura especial durant els dies que aquest dura. I enguany tornarem a fer-ne una àmplia difusió tant a les nostres pàgines com en els nostres comptes als mitjans socials (Twitter, on hi reflectirem el desenvolupament del congrés minut a minut, i Facebook.

Ens veiem entre el 4 i el 6 de juny a Barcelona!

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: