www.imatica.org Països Catalans es presenta als Premis Bloc

Compartir

InternetPer segon any consecutiu, aquest rotatiu participarà en els guardons que premien el bo i millor de la blocosfera, en la categoria TIC. El gran èxit de la primera edició, celebrada a Girona, ha dut a aquesta segona edició que lliurarà els premis el 2 d’octubre a Vic.

Premis Blocs Catalunya 2009Redacció – Tot i que ens definim com un “mitjà de comunicació” més que com un bloc, la nostra estructura de publicació i el mateix gestor de continguts que fem servir, corresponen més a la filosofia del blocaire que no a la dels diaris digitals tradicionals, malgrat que també creiem fermament que la frontera entre els dos formats és, a dia d’avui, difusa en molts casos.

Els Premis Blocs Catalunya són organitzats per STIC.CAT, l’associació que promociona l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit catalanoparlant i aplega els blocaires de les nostres contrades. Enguany se’n celebra la segona edició, després del gran èxit de l’any passat, la cerimònia de lliurament de la qual es va celebrar a Girona (ciutat que també acull la redacció de www.imatica.org).

Aquells qui vulguin inscriure el seu bloc als premis, podran fer-ho des d’ara i fins al proper 29 de maig. El període de votacions començarà l’1 de juny i finalitzarà el 10 de setembre, amb el lliurament dels guardons el 2 d’octubre en un acte que es celebrarà a l’edifici El Sucre de Vic.

A més de la celebració dels Premis Blocs, STIC.CAT també realitza altres activitats com ara xerrades i conferències, sempre relacionades amb les noves tecnologies i la seva dinamització social. Un dels darrers actes que ha dut a terme aquesta organització sota el títol “Emprendre el futur” i que es va celebrar al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, va aplegar una sèrie de ponents cadascun dels quals va fer una micro-xerrada de cinc minuts, en la què va exposar un aspecte puntual de l’emprenedoria.

Des d’aquestes ratlles animem a tots els nostres lectors a votar en aquests guardons. I no només al nostre lloc web, sinó a aquell que creieu que s’ho mereix, ja que si bé des de www.imatica.org no podem negar que ens agradaria guanyar, també és cert que estem convençuts que el premi se l’ha d’endur aquella publicació que el públic consideri la millor. Nosaltres, per la nostra banda, volem desitjar molt bona sort a tots els participants i confiem en fer la nostra feina prou ben feta com per seduir als votants.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)