www.yes.fm presenta la seva versió en català

Compartir

InternetYes.fm, el servei de música per Internet pioner a Espanya, acaba d’anunciar que els seus usuaris disposaran des d’avui de l’opció de visualitzar la seva interfície en català.

Nota de premsa – “Som el primer servei d’escolta de música per streaming que disposarà d’una interfície tant en castellà com en català de manera que, un cop més, som pioners al sector. A Yes.fm sempre hem apostat per la interacció amb els nostres usuaris, i després de rebre el suggeriment de realitzar una web en català ens vam posar a treballar-hi. Malgrat la joventut del nostre servei, que va començar la seva activitat al setembre de 2008, ja disposem d’una bona base de repertori català que inclou discos d’Els Pets, Gossos, Mishima, Lax’n’Busto, Quimi Portet, Pau Riba, Joan Americ etc. i l’ampliarem i completarem molt aviat mitjançant nous acords de llicències”, afirma Kiko Fuentes, director de continguts de www.yes.fm

El streaming proporciona la possibilitat d’escoltar música a través d’Internet sense necessitat de descarregar-la, de manera que es pot tenir accés immediat als últims discos del mercat, així com a la joies musicals de tots els temps amb tan sols un clic i gratuïtament, de forma perfectament ordenada i sense ocupar espai al disc dur dels usuaris. A www.yes.fm destaca el protagonisme absolut del cercador, que oferix els resultats classificats per pestanyes (artistes, gèneres, cançons, àlbums, singles, directes, etc) sense necessitat d’oferir-li cap tipus d’especificacions. A més, els usuaris poden realitzar les seves pròpies playlists, escoltar les ja existents, buscar la seva música preferida, descobrir grups relacionats amb els seus gustos o gaudir en primícia dels discos de la setmana.

www.yes.fm s’ha convertit en la referència indiscutible al panorama del streaming a l’Estat Espanyol, i amb aquesta iniciativa ens volem apropar als més de quatre milions de catalanoparlants que viuen a la península, i que representen un percentatge molt elevat dels usuaris d’internet”, afirma Kiko Fuentes.

Sobre Yes.fm

Yes.fm, el primer servei de música on-line que permet escoltar més de 2 milions de cançons procedents del repertori històric i actual de les quatre grans discogràfiques (Universal, Warner Music, SonyBmg i EMI) i de múltiples Segells independents, amb una marcada especialització en contingut espanyol. Crear i compartir playlists, escoltar les dels altres, accedir a les millors seleccions fetes per especialistes, disposar d’un espai personal i relacionar-se amb altres usuaris de gustos afins, Yes.fm és una xarxa social musical a la mida dels seus usuaris. Yes.fm s’inscriu com alternativa per arribar a tota la música de forma directa i senzilla.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)