Xbox 720 al CES 2012?

Compartir

S’apropa el CES de Las Vegas i els rumors apunten directament a la companyia de Redmond amb la nova i revolucionària Xbox 720. Nosaltres serem al CES per explicar-ho tot sobre aquesta nova consola.

Sembla que Microsoft, de la mateixa manera que amb la Xbox 360, es tornarà a avançar a la nova generació de consoles i cada cop apunten més forts els rumors a la seva presentació al CES de Las Vegas que nosaltres, amb el nostre director Guillem Alsina, cobrirem en directe.

La nova consola de Microsoft es dirà Xbox 720 i el seu nom en clau és Loop, queda molt poc i segurament dies abans del CES apareixeran moltes dades i característiques sobre la consola que tornarà a renovar el mercat.

El que ha fet encetar el rumor aquest final d’any ha estat que l’empresa Ubisoft Montreal ja està començant a desenvolupar jocs per a la nova Xbox 720.

les primeres filtracions anuncien una tarja gràfica procedent d’AMD i un processador de 6 nuclis, tot és un rumor però vigileu si sou amants de la Xbox perque vindrà forta, molt forta.

La nostra crítica personal és que ja era hora que després de molts anys amb la Xbox 360 al mercat, l’empresa arrisqués i renovés clarament la seva cara als jocs i aportés com va fer fa temps una vida nova. També criticarem l’empresa Sony amb la seva Play Station 3 que ja farà 4 anys que està al mercat i també esperem una renovació de producte ben aviat. S’esperen noticies sobre aquest tema una mica més entrat l’any 2012.

 Podeu seguir la nostre activitat al Facebook i al nostre Twitter. T’hi esperem!

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: