Xbox canvia de cap: Phil Spencer relleva Stephen Elop

Compartir

Satya Nadella torna a reestructurar la divisió d’Xbox.

Fa un mes vam anunciar que Stephen Elop prendria el comandament de la divisió d’Xbox i van saltar les alarmes pels comentaris que va fer en plena campanya per a ser CEO de Microsoft.

Doncs bé, a Elop l’envien com a vicepresident executiu de la divisió de dispositius, tenint contacte directe amb Satya Nadella. En ser transferit a aquesta divisió, la d’Xbox s’havia quedat sense cap, i sembla que Nadella ha trobat dins la mateixa Microsoft a la persona indicada per encarregar-se de la divisió d’Xbox: Phil Spencer.

Spencer ve de Microsoft Studios i a partir d’ara serà el cap de tota la branca Xbox en la qual s’hi inclou Xbox Music, Xbox Video, Xbox Live, i Microsoft Studios.

En un mail corporatiu, Satya Nadella ha dit de Spencer que “ell ha ajudat al desenvolupament de gran part de l’oferta d’entreteniment, com la societat amb la NFL i la formació d’Xbox Entertainment Studios“, afegint d’ell que “és la persona correcta per liderar la marca Xbox d’ara en endavant“.

Phil Spencer és conegut per portar les regnes de Microsoft Studios, col·laborant i dirigint el desenvolupament d’alguns jocs icònics de la companyia de Redmond com Gears of War, Alan Wake, Kameo, i fins i tot el primer Mass Effect.

Spencer donarà la seva primera keynote durant la celebració del proper E3, de la qual se n’esperen moltes novetats.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: