Xcom Global: connexió a Internet allà on vagis

Compartir

Amb el suport de Novatel Wireless i utilitzant el seu lloat MiFi, aquesta empresa ofereix connectivitat a Internet en qualsevol dels 195 països en els que opera, a un cost fix al mes: gairebé 15 dòlars.

Extracte del lloc web d'Xcom Global

Extracte del lloc web d'Xcom Global

A primer cop d’ull pot semblar un preu excessiu, però si comparem el que pot suposar pagar la connexió d’un hotel, un servei de Wi-Fi, una connexió a una operadora local o qualsevol altra solució, probablement aquesta ens surti més a compte, més encara tenint present que ofereix una tarifa de dades il·limitades i que podem portar el nostre hotspot a sobre tothora gràcies a la tecnologia MiFi de Novatel Wireless.

Xcom Global ha presentat el seu servei al ShowStoppers, un dels diversos showrooms que s’ofereixen durant el Mobile World Congress de Barcelona, en el mateix estand en el qual hem pogut trobar les novetat de Novatel, especialment els nous MiFi amb una durada estimada de bateries de nou hores en funcionament.

Un altre dels avantatges del sistema creat per Xcom Global és que el dispositiu i la connexió ens són enviats al nostre domicili o allà on indiquem (l’hotel de destinació, per exemple) per correu postal i amb un sobre a dins per reenviar a la companyia un cop finalitzat el seu ús, amb els ports ja pagats.

La flexibilitat de l’enviament i retorn, un preu molt raonable i més tenint en compte que es tracta d’un punt d’accés que podem dur a tot arreu i al qual s’hi poden connectar fins a 10 màquines, i l’àmplia disponibilitat (els 195 països abans esmentats ), el converteixen en una opció molt atractiva per a viatgers professionals que es desplacin per a convencions i congressos.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: