Xperia Play 2 durant el CES o el MWC?

Compartir

Després de veure un terminal dedicat als jocs, s’animen a la seva renovació justament un any després de la seva presentació al Mobile World Congress de Barcelona. Va tenir tant d’èxit com per renovar-lo tan ràpidament?

El mitjà de comunicació BGR ha entrevistat recentment el president de Sony Ericsson (que des de ja és només Sony i nosaltres t’ho expliquem tot aquí) d’Amèrica del Nord, Paul Hammett, i en l’entrevista que van parlar de moltes coses va sorgir la pregunta de:

Veurem un renovat Xperia Play durant el 2012?

Paul Hammett va respondre: Estem molt contents de les vendes del terminal Xperia Play als Estats Units i si, veurem una introducció al nou terminal Xperia Play 2 durant el CES 2012 a Las Vegas, que recordo, nosaltres farem un especial seguiment ja que en Guillem Alsina, director de www.imatica.org, hi serà.

Però nosaltres deixem caure que si la presentació del Xperia Play va ser al Mobile World Congress de Barcelona, repetiràn? També hi serem per explicar-t’ho!

Ens pots explicar què en penses sobre Sony, la seva compra total i el seu terminal Xperia Play al Facebook i Twitter de www.imatica.org.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: